Ta kontroll över er framtid med våra specialanpassade IT-lösningar

Hos oss erbjuder vi en omfattande portfölj av professionella tjänster som hjälper er att maximera er potential inom IT. Oavsett om det gäller webinar, användarutbildningar eller paketerade workshops, så ger vi er verktygen ni behöver för att ta er verksamhet till nästa nivå.

Webinar

Vi hjälper er med era webinar. Allt från innehåll, uppföljning och genomförande.
  1. Hjälper er med en webinarstrategi
  2. Skapar ämne som är rätt i tiden
  3. Skapar rätt material för er målgrupp
  4. Talar- och moderatstöd
  5. Utvärdering
Three humans infront of tent

Användarutbildning

  1. Utbildning i Teams, Microsoft 365, Microsoft Viva eller Cyber Security Awareness
  2. Ledd av moderator
  3. 1,5 h online eller face to face
  4. Önskemål om specifikt innehåll
  5. Alltid förmöte för att sätta rätt förväntningar
Two people having a conversation over a coffee

Paketeringsworkshop

Identifiera utvecklingsmöjligheter kompetensmässigt inom organisationen relaterat till försäljning av licenser och molntjänster.

Utöka säljarnas grundtrygghet och kunskap kring Microsoft licenser och molntjänster.
People infront of event

Eventpaket

Vi hjälper till med inbjudan till event, bistår med moderator på eventet och stöttar i uppföljning för att generera leads från eventet.

Engagerande webinar som tar er till nästa nivå

Våra webinar är mer än bara virtuella presentationer – vi skapar engagemang och interaktion. Med vår expertis inom webinarstrategi tar vi hand om allt från innehåll och moderering till efterföljning och utvärdering. Vi skräddarsyr ämnen som är relevanta för er och er målgrupp, och levererar professionellt framställt material som imponerar. Med vårt tal- och moderatstöd får ni en smidig och framgångsrik webinarupplevelse.

Optimera er arbetsdag med våra användarutbildningar

Förbättra er kunskap och effektivitet med våra användarutbildningar. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna användare, så guidar vi er genom era valda utbildningsområden och ger er ovärderliga tips och tricks för att optimera er arbetsdag. Våra experter leder er genom kurser om Teams, Microsoft 365, Microsoft Viva, Cyber Security Awareness och mycket mer. Med våra anpassningsbara sessioner, antingen online eller personligen, och en förmötesprocess för att förstå era specifika behov, säkerställer vi att ni får ut det mesta av era IT-verktyg.

Stärk säljkraften med vår paketeringsworkshop

Ta er säljkompetens till nya höjder med vår paketeringsworkshop. Vi hjälper er att identifiera utvecklingsmöjligheter inom er organisation när det gäller försäljning av licenser och molntjänster. Genom att öka säljarnas grundtrygghet och kunskap kring Microsoft-licenser och molntjänster, kommer ni att bli bättre rustade för att möta era kunders behov och öka er framgång.

Eventhanteringstjänster som förstärker era relationer och genererar värdefulla leads.

Låt oss ta hand om era eventpaket från början till slut. Vi underlättar inbjudningsprocessen, tillhandahåller professionella moderatorer och ger er stöd i att följa upp eventet för att generera värdefulla leads. Med vår hjälp kan ni skapa minnesvärda event som sätter er organisation i fokus och stärker era relationer med era kunder och partners.
Alla våra tjänster
Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.
Tack så mycket.
Din förfrågan har skickats och vi hör av oss så fort vi kan.
Hoppsan! Någonting gick fel. Kolla över formuläret och testa igen.
Intbiz
Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro