People in a webinar

Webinar

Webinarer har blivit ett alltmer populärt sätt att nå ut till en bred publik och dela kunskap eller marknadsföra produkter och tjänster. Som experter på eventhantering erbjuder vi en omfattande och anpassningsbar lösning för att hjälpa er med era webinarer, från planering och förberedelse till genomförande och uppföljning.

Utveckla en webinarstrategi

Vi hjälper er att utveckla en effektiv webinarstrategi som tar hänsyn till era mål och syften. Genom att identifiera er målgrupp och deras intressen och utmaningar kan vi skapa relevanta och aktuella ämnen för era webinarer.

Vi håller oss uppdaterade om trender och nyheter inom er bransch för att säkerställa att ämnet för ert webinar är intressant och angeläget.

Skapa anpassat material

Vi skapar anpassat material för er målgrupp, inklusive presentationsbilder, handouts, videoklipp och interaktiva element.

Detta hjälper till att göra era webinarer engagerande, informativa och lättförståeliga för deltagarna.

Talar- och moderatstöd

Vi erbjuder talar- och moderatstöd under era webinar-evenemang. Våra erfarna moderatorer kan hjälpa till att hålla evenemanget igång, interagera med deltagarna och besvara frågor och kommentarer via chattfunktionen.

Vi kan även erbjuda professionella talare för att göra era webinarer ännu mer minnesvärda.

Utvärdering

Efter avslutade webinar-evenemang hjälper vi er med utvärdering. Vi samlar in feedback från deltagarna för att få värdefulla insikter inför framtida webinarer.

Vi kan också analysera eventuella leads eller försäljningsmöjligheter som genererats genom era webinarer och ge råd om hur ni kan följa upp och dra nytta av dessa möjligheter.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Tack så mycket.
Din förfrågan har skickats och vi hör av oss så fort vi kan.
Hoppsan! Någonting gick fel. Kolla över formuläret och testa igen.
Intbiz
Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro