Vår historia

Shovel shoved in sand

2004 - Intbiz Solutions grundas

Vi etablerar oss som Intbiz Solutions med en inriktning på Licensiering, Tele SAM och SAM i allmänhet.

Expansion och förvandling

Från Intbiz Solutions föds Intbiz Consulting, där vi bygger vidare på vår erfarenhet från ledande teknikföretag som Microsoft. Vi fokuserar nu på att erbjuda kompetensuthyrning under längre perioder till företag som Microsoft, ALSO, Ingram Micro och flera andra.
Plant growing in soil
Multi fistbumb from several humans

Uppkomsten av Intbiz Academy

Genom att ha haft vår kompetens uthyrd till hela IT-leveranskedjan, från Microsoft till distributörer och partners, upptäcker vi ett ökat behov av utbildning och stöd. Intbiz Academy blir vår respons på detta behov och vi skapar unika utbildningsprogram för att stödja våra kunders framgång.

Intbiz Consulting och Intbiz Academy arbetar parallellt

Idag bedriver vi både Intbiz Consulting och Intbiz Academy samtidigt. Med vår djupa förståelse och erfarenhet av hela IT-branschen strävar vi efter att vara en pålitlig partner för alla företag inom sektorn.
Two humans playing on train track
Woman overlooking a city

Framtiden

Vi är stolta över att ha byggt upp vårt rykte som pålitliga och kompetenta aktörer inom branschen. Vi fortsätter att växa och anpassa oss efter marknadens ständiga förändringar. Genom att erbjuda högkvalitativ utbildning och support hjälper vi våra kunder att nå sina mål. Med vårt engagerade team av experter ser vi fram emot att fortsätta vara en värdefull samarbetspartner för företag inom IT-sektorn.
Intbiz
Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro