Three humans infront of tent

Användarutbildning

Vi erbjuder användarutbildning för att säkerställa en fantastisk användarupplevelse inom valt utbildningsområde. Oavsett om man är nybörjare eller en erfaren användare, kommer deltagarna att få värdefulla tips och tricks för att arbeta mer effektivt och utnyttja verktygen till fullo.

Områden för utbildning

Vi erbjuder utbildning inom flera områden, inklusive Teams, Microsoft 365, Microsoft Viva och Cyber Security Awareness. Våra utbildningar är anpassningsbara för att möta era specifika behov och önskemål, och syftar till att ge användarna den kunskap och kompetens som krävs för att bli självsäkra och produktiva användare av de valda verktygen.

Ledd av erfaren moderator

Våra utbildningar leds av erfarna moderatorer med gedigen kunskap och expertis inom de aktuella områdena. Moderatorerna är skickliga på att kommunicera och förklara komplexa ämnen på ett enkelt och lättförståeligt sätt. De kan svara på frågor, ge praktiska exempel och guida deltagarna genom olika scenarier och funktioner.

Flexibla utbildningsalternativ

Vi erbjuder flexibla utbildningsalternativ för att passa era behov och preferenser. Utbildningssessionerna kan genomföras antingen online med en varaktighet på cirka 1,5 timmar eller som traditionella face-to-face-sessioner. Vi är även öppna för att skräddarsy utbildningen efter era specifika krav och önskemål.

Önskemål om specifikt innehåll

Vi tar hänsyn till era önskemål och kan anpassa utbildningen för att fokusera på specifika ämnen och funktioner. Genom att skräddarsy innehållet kan vi ge er den mest relevanta och värdefulla kunskapen för era användares behov.

Förmöte för att sätta förväntningar

Innan utbildningssessionen håller vi alltid ett förmöte för att diskutera era mål och förväntningar. Detta ger oss möjlighet att definiera de specifika ämnen och områden som ska behandlas under utbildningen och säkerställa att den uppfyller era behov och förväntningar.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Tack så mycket.
Din förfrågan har skickats och vi hör av oss så fort vi kan.
Hoppsan! Någonting gick fel. Kolla över formuläret och testa igen.
Intbiz
Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro