Two people having a conversation over a coffee

Paketeringsworkshop

I dagens snabbrörliga affärsmiljö är det avgörande att ha säljare med stark kompetens inom försäljning av licenser och molntjänster. Vår paketerings workshop syftar till att identifiera utvecklingsmöjligheter inom dessa områden och stärka säljarnas kunskap och grundtrygghet. Vi fokuserar specifikt på Microsoft licenser och molntjänster.

Analys av försäljningsprocessen

Vi genomför en noggrann analys av er organisations försäljningsprocess för att identifiera specifika områden där kompetensförstärkning är nödvändig. Detta ger oss en djupare förståelse för er nuvarande kunskapsnivå och säljarnas förmåga att kommunicera och sälja licenser och molntjänster till era kunder.

Förståelse för Microsoft licenser och molntjänster

Vi fokuserar på att öka säljarnas förståelse för Microsofts licensmodeller och molntjänster. Genom en detaljerad genomgång av de olika licensalternativen hjälper vi säljarna att förstå vilka tjänster och fördelar som ingår i varje licenskategori. Detta gör det möjligt för dem att vara mer precisa och effektiva i sina försäljningspresentationer och erbjudanden.

Bygga grundtrygghet hos säljarna

En viktig del av workshopen är att bygga upp grundtrygghet hos säljarna.
Vi fokuserar på att ge dem en solid förståelse för licens- och molntjänstekoncepten samt tillhandahålla verktyg och strategier för att hantera vanliga frågor och invändningar från kunderna. Genom praktisk träning och simuleringar lär vi säljarna hur man hanterar olika scenarier och utmaningar som kan uppstå under försäljningsprocessen.

Skräddarsydd workshop för era behov

Vi anpassar workshopen efter era specifika behov och mål. Vi kan rikta innehållet mot olika nivåer av säljare, från nybörjare till erfarna, och erbjuda avancerade verktyg och tekniker för att optimera försäljningen av licenser och molntjänster. På så sätt kan vi säkerställa att workshopen är helt anpassad efter era säljares krav och utvecklingsområden.

Ökad kompetens och framgångsrika försäljare

Efter genomförd paketeringsworkshop kommer era säljare att ha förbättrad kompetens och självförtroende när det gäller försäljning av Microsoft licenser och molntjänster. De kommer att kunna kommunicera tydligt och överlägset med era kunder, vilket leder till ökad framgång och bättre resultat. Vårt mål är att ge er säljorganisation verktygen och kunskapen som behövs för att vara konkurrenskraftiga och framgångsrika på marknaden.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Tack så mycket.
Din förfrågan har skickats och vi hör av oss så fort vi kan.
Hoppsan! Någonting gick fel. Kolla över formuläret och testa igen.
Intbiz
Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro